Företagsfakta

OM OSS

Jag som driver Hjärnarps Plåtslageri & Takservice AB heter John Bäckström. Vi är ett byggnadsplåtslageri som prioriterar kvalitet och rätt kompetens. Då det är brist på byggnadsplåtslagare med kompetens driver jag företaget i en mindre skala men tycker ändå att vi hinner nå ut till många, samtidigt som vi håller hög kvalitet och utlovade leveranstider.
 

Företaget grundades som ett plåtslageri men har utvecklats med breddning takentreprenader då vi utför takbyten i de flesta material som är uppskattat då många hus & industrier kan vara i behov av en mix. Rätt tak i förhållande till lutning och dess andra förutsättningar.
 
Verkstaden har byggts ut och täcker i dag inte bara dagens behov utan har också utrymme för den fortsatta utveckling av företaget som jag hoppas och tror på.
 
Vi har lösningar på det mesta och samordnar även med underleverantörer. Vi ordnar med allt från materialval till montering av färdig produkt.

IMG_20170629_154304_edited.png

Affärsidé

Vår affärsidé är enkel: nöjda kunder! Vi har en stadigt växande kundkrets. Vår marknadsföring har varit och är nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss vidare. Kvalitet och trygghet för kunden är vårt fokus!

Kunder

Vi arbetar med både privatkunder och företagskunder. Även om den största delen av vår kundkrets kommer från Bjärehalvön och trakterna runtomkring åtar vi oss gärna uppdrag från Halmstad till Helsingborg.

Medarbetare

Vi är mycket kompetenta och vi månar om att varje utfört arbete håller måttet både funktionellt & estetiskt. Nya förmågor välkomnas och skolas in i tidig ålder.
 

Vi står för trygghet och kvalité

NÖJDA KUNDER

20190815_162050.jpg
review-default-avatar.png

Paul J. 

Arbetena utförs med stor yrkesskicklighet,ett företag som är måna om sina kunder hela vägen!